Behöver du julklappstips?

Ge bort en startplats i julklapp!

Med första advent som en påminnelse om den kommande julglädjen och festligheterna, vill vi dela med oss av ett särskilt tips för årets julklapp - en oförglömlig startplats i det klassiska Växjöloppet den 1 maj 2024!

Ge bort en startplats i julklapp!

Ett lopp som inte bara erbjuder en otrolig möjlighet att utmana dig själv, utan också en chans att skapa minnen för livet. Med dess natursköna rutt i Bokhultet och en atmosfär fylld av gemenskap och positiv energi, blir Växjöloppet en upplevelse utöver det vanliga, en perfekt present som kommer att sätta extra glädje i dina nära och käras hjärtan.

Denna jul, ge bort en gåva som inte bara stödjer en hälsosam livsstil och personlig utveckling, utan också skapar en starkare sammanhållning i löparsamhället. Låt Växjöloppet vara startskottet för ett nytt kapitel av utmaningar och triumfer, där varje steg leder dig närmare dina mål och drömmar.

Vi önskar er alla en glädjefylld första advent och ser fram emot att dela denna fantastiska löparresa med er.


Skapa minnen på Växjöloppet!

14 april 2024

Se fram emot den härliga känslan när du tar en selfie efter målgången eller ett lagfoto tillsammans med familj, vänner eller kollegor.

Uppdatera din Växjöloppet-anmälan med vår påskrabatt!

28 mars 2024

I påskägget från oss till dig hittar du en rabattkod värd 50 kr som du kan använda på din anmälan till Växjöloppet 2024. Om du redan har anmält dig, varför inte ge koden vidare till någon du vill springa tillsammans med? 🥰

Imorgon höjs priset

29 februari 2024

Med två månader kvar till Växjöloppet är det hög tid att säkra din plats till årets stora löparfest! Imorgon höjs priset på anmälan så passa på och anmäl dig idag!

Åk till toppen