Behöver du julklappstips?

Ge bort en startplats i julklapp!

Med första advent som en påminnelse om den kommande julglädjen och festligheterna, vill vi dela med oss av ett särskilt tips för årets julklapp - en oförglömlig startplats i det klassiska Växjöloppet den 1 maj 2024!

Ge bort en startplats i julklapp!

Ett lopp som inte bara erbjuder en otrolig möjlighet att utmana dig själv, utan också en chans att skapa minnen för livet. Med dess natursköna rutt i Bokhultet och en atmosfär fylld av gemenskap och positiv energi, blir Växjöloppet en upplevelse utöver det vanliga, en perfekt present som kommer att sätta extra glädje i dina nära och käras hjärtan.

Denna jul, ge bort en gåva som inte bara stödjer en hälsosam livsstil och personlig utveckling, utan också skapar en starkare sammanhållning i löparsamhället. Låt Växjöloppet vara startskottet för ett nytt kapitel av utmaningar och triumfer, där varje steg leder dig närmare dina mål och drömmar.

Vi önskar er alla en glädjefylld första advent och ser fram emot att dela denna fantastiska löparresa med er.


Imorgon höjs priset

29 februari 2024

Med två månader kvar till Växjöloppet är det hög tid att säkra din plats till årets stora löparfest! Imorgon höjs priset på anmälan så passa på och anmäl dig idag!

Behöver du hjälp att börja springa?

19 februari 2024

Vi vet att det kan vara svårt att komma igång med löpningen, och också svårt att veta hur det ska bli ett hållbart löpande. Genom ett samarbete med Löpskolan.se har vi utformat ett tio veckors program som är avsett att stödja dig i att komma igång med löpningen, med målet att kunna springa en mil.

Alla hjärtans dag!

14 februari 2024

På denna speciella Alla hjärtans dag önskar vi dig kärlek och värme. Ta emot en gåva från oss, en symbol för vårt gemensamma intresse.

Åk till toppen