Har du kvar pengar på ditt

Friskvårdsbidrag

Förvalta din friskvård och satsa på en sundare livsstil under 2024 genom att aktivt delta i Växjöloppet. Genom att investera i din startplats och sedan lämna in ditt kvitto till arbetsgivaren kan du dra maximal nytta av ditt friskvårdsbidrag samtidigt som du ger en värdefull skjuts åt IFK Växjös friidrottsverksamhet.

Friskvårdsbidrag

Genom din deltagande i Växjöloppet tar du inte bara ett steg mot att investera i din egen hälsa, utan du bidrar också till en värdefull gemenskapsinsats. Varje steg du tar i loppet är ett uttryck för din strävan efter en hälsosammare och mer aktiv livsstil samtidigt som det ger en solid grund för lokala idrottsaktiviteter.


Löpträning inomhus!

10 november 2023

För många kanske det tar emot att ge sig ut att springa i både kylan och mörkret. I Växjö Tipshall finns det möjlighet att löpträna inomhus från oktober till april.

Tack för att du deltog i Växjöloppet!

01 maj 2023

Så fantastiskt att få träffa nya och nygamla ansikten  och tack för att ni var med och bidrog till dagens löparfest! Det är så kul att under några timmar få se all denna rörelseglädje från både stora och små!

Åk till toppen