Växjöloppet 2021

IFK Växjö har in i det längsta haft ambitionen att kunna genomföra Växjöloppet fysiskt den 1 maj, om än i ett mindre format än brukligt, för att motsvara de smittskyddande åtgärder som krävs.

Vi i arrangörsstaben har dock nu beslutat att vi inte har möjlighet att genomföra årets Växjölopp alls på traditionellt sätt, då den ”tredje coronavågen” just nu eskalerar i vår omvärld. IFK Växjö planerar för att till individer som vill springa Växjöloppet ändå att ge möjlighet till detta genom att bansträckningen hålls väl uppskyltad och att erbjuda en virtuell lösning. Hur detta kommer att gå till och hur Du kan anmäla Dig till det virtuella Växjöloppet 2021 kommer Du att få information om inom kort via vaxjoloppet.nu@vaxjoloppet eller mail om vi har din mailadress registrerad. 

 

Vi ser istället fram emot att kunna erbjuda arrangemanget Blodomloppet tisdagen den 8 september med start och mål i vackra Linnéparken. Framför allt kommer vi göra allt vi kan för att Växjöloppet 2022 ska kunna bli den sedvanliga folkfesten i Strandbjörket med massor av löpare och publik i olika åldrar den första dagen i maj.

 

Med hopp om goda löpträningspass i vårvärme!

 

IFK Växjö/ Växjöloppet2021-03-26